Bine aţi venit in Magazinul de Piese Moto!

Coşul meu 0 items: 0,00 €

Acord de prelucrarea datelor

Siguranta datelor dumneavoastra este importanta pentru noi, de aceea dorim sa fim deschisi si transparenti in privinta prelucrarii datelor cu caracter personal. Avem o politica de confidentialitate in care este definit modul de protejare si prelucrare a datelor dumneavoastra cu caracter personal, pe care o puteti citii mai jos.

Incepand cu data de 25 mai 2018, se aplica Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protectia datelor) denumit in continuare „Regulamentul GDPR”.

Va rugam sa cititi informatiile din acest document deoarece acesta exprima politica companiei SC MX Parts SRL referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal.

In cadrul MX Parts SRL prelucram datele cu caracter personal exclusiv in cadrul dispozitiilor legale cu privire la protectia datelor cu caracter personal.

Ne rezervam dreptul de a actualiza si modifica periodic aceasta Politica de Confidentialitate, pentru a reflecta orice modificari in modul in care prelucram datele dumneavoastra cu caracter personal sau orice modificari ale cerintelor legale. In cazul unor astfel de modificari, vom afisa pe site-ul nostru versiunea modificata a Politicii de Confidentialitate.

Regulamentul GDPR detailat aplicat in cadrul firmei SC MX Parts SRL


1. Definitie/Prezentare:

Operator = operatorul pentru prelucrarea datelor conform legislatiei de protectia datelor GDPR este SC MX Parts SRL, cu urmatoarele date de identificare: Registrul Comertului cu Nr. J26/2156/2008, cod fiscal RO24907792 si cu sediul social in com.Ernei, Nr.391/B, judetul Mures cod postal 547215, denumit in continuare „Operator” sau „MX Parts”. SC MX Parts SRL este proprietarul site-ului https://magazinpiesemoto.ro.

Persoana vizata in sensul Regulamentului GDPR = persoana fizica identificata sau identificabila (care poate fi identificata, direct sau indirect, in special prin referire la un element de identificare: nume, numar de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul/mai multe elemente specifice, proprii identitatii sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale). Persoana vizata poate fi solicitantul unui serviciu oferit de catre Operator, precum si orice alta persoana fizica ale carei date cu caracter personal sunt transmise catre Operator (cu titlu exemplificativ un client sau potential client, un utilizator al site-ului https://magazinpiesemoto.ro ).

Prelucrarea datelor personale: inseamna orice operatiune sau set de operatiuni efectuate asupra datelor cu caracter personal sau asupra seturilor de date cu caracter personal, cu sau fara utilizarea de mijloace automate, cum ar fi colectarea, stocarea, organizarea, inregistrarea, structurarea, adaptarea sau modificarea, consultarea, extragerea, utilizarea, transmitere, diseminarea sau punerea la dispozitie in orice alt mod, alinierea sau combinarea, restrictionarea, distrugerea sau stergerea acestor date personale.


2. Date cu caracter personal colectat:

Colectam datele cu caracter personal direct de la vizitatorii site-ului https://magazinpiesemoto.ro  , astfel incat aveti controlul total asupra datelor personale si tipului de informatie pe care ne-o furnizati:

a. la accesarea site-ului https://magazinpiesemoto.ro  : fiecare accesare de catre un utilizator a unei pagini din site-ul noastru si la fiecare deschidere a unui fisier, datele de acces sunt salvate de catre noi si partial de catre terti(firma de gazduire a site-ului https://magazinpiesemoto.ro  ) sub forma unor fisiere de tip protocol. Fiecare set de date cuprinde: pagina de internet de pe care accesati pagina noastra, adresa IP, data si ora accesului, solicitarea clientului, codul de raspuns http, cantitatea de date transferata, informatii despre programul de navigare si sistemul de operare folosit de dumneavoastra.

Nota: Anumite date de trafic (cum sunt adresele IP sau alti identificatori ai dispozitivelor cu care ne accesati site-ul) pot fi in anumite circumstante date cu caracter personal si pe care le vom trata ca atare. 

b. cand va creati un cont de utilizator pe site-ul https://magazinpiesemoto.ro   nume, prenume, adresa de livrare/facturare, numarul de telefon, adresa de email care vor fi salvate in baza de date a companiei MX Parts SRL. Dupa crearea contului de utilizator, in cadrul paginii dumneavoastre personale (Contul Meu) puteti edita sau modifica aceste date si sa adaugati alte adrese de livrare/facturare.

c. cand efectuati o comanda online ne furnizati urmatoarele date: produsele comandate, numele si prenumele, adresa de livrare, detalii de facturare, metoda de plata, metoda de livrare, numar de telefon.

d. pe site-ul nostru putem stoca si colecta informatii in cookie-uri si tehnologii similare, conform Politicii de cookie-uri, care respecta prevederile Regulamentului GDPR.

c. pentru newsletter: adresa de email si numele daca confirmati ca sunteti de acord sa primiti de la MX Parts SRL mesaje de tip email: oferte cu produse/servicii sau stiri/noutati.

Nu colectam si nu prelucram in alt mod date sensibile, incluse de Regulamentul GDPR privind protectia datelor in categorii speciale de date cu caracter personal. De asemenea, nu dorim sa colectam sau sa prelucram date ale minorilor care nu au implinit varsta de 16 ani.

3.Temeiul juridic si scopul activitatii de colectare a datelor:

Conform Regulamentului (UE) 2016/679 si a legislatiei conexe, scopurile pentru care prelucram datele dumneavoastra personale vizeaza strict relatia dintre MX Parts SRL si persoana vizata. Informatiile pe care ni le furnizati sunt tratate cu maxima confidentialitate si exclusiv in scopurile pentru care au fost colectate.

3.1. Pentru prestarea serviciilor MX Parts SRL si administrarea relatiei cu clientii

a. crearea si administrarea contului dumneavoastra de utilizator pe site-ul https://magazinpiesemoto.ro

b. prelucrarea comenzilor online si solicitarilor, care includ preluarea, validarea, expedierea si facturarea acestora . La finalizarea derularii contractului sau solicitarii dumneavoastra, datele dumneavoastra sunt salvate tinand cont de termenele de pastrare conform legislatiei fiscale si comerciale si acolo unde este cazul pe o durata necesara pentru protejarea drepturilor Operatorului

c. solutionarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda

d. returnarea produselor conform prevederilor legale

e. asigurarea serviciilor de suport, inclusiv oferirea de raspunsuri la intrebarile dumneavoastra referitor la comenzile dumneavoastra sau la produsele si serviciile oferite de MX Parts SRL

 

Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru aceste scopuri este in cele mai multe cazuri necesara pentru incheierea si executarea unui contract intre MX Parts SRL si dumneavoastra. De asemenea, anumite prelucrari sunt impuse de legislatia aplicabila, inclusiv legislatia fiscala si cea contabila.

3.2. In scopul de informare directa despre produse si activitati

a. in momentul in care va oferiti datele pentru a beneficia de serviciul nostru de newsletter, datele dumneavoastra sunt utilizate de MX Parts SRL doar in scopul trimiterii de mesaje de marketing direct. Prin actiunile de marketing direct va putem tine la curent cu produsele, serviciile si campaniile noastre, respectand dispozitiile legale in vigoare. Utilizarea datelor inceteaza de indata ce renuntati la serviciul newsletter. Aveti posibilitatea de a renunta oricand si in mod gratuit la serviciul newsletter prin: accesarea sectiunii „Contul Meu - Modifica informatii referitoare la cont.”, bifarea optiunii “Dezabonare” din cadrul newsletterului sau trimiterea unui email la adresa info@magazinpiesemoto.ro prin care solicitati in mod expres dezabonarea.

Temeiul jurudic: interesul nostru legitim de a ne promova si dezvolta activitatea comerciala. in orice situatie in care folosim informatii cu privire la dvs. pentru un interes legitim al nostru, avem grija si luam toate masurile necesare pentru ca  drepturile si libertatile dvs. fundamentale sa nu fie afectate

3.3 Protectia companiei noastre conform legislatiei in vigoare

Pot exista situatii in care vom folosi sau transmite informatii pentru a ne proteja drepturile si activitatea comerciala. Acestea pot include:

a. Masuri de protectie a site-ului https://magazinpiesemoto.ro si utilizatorii acestuia fata de atacuri cibernetice

b. Masuri de prevenire si detectare a tentativelor de fraudare, inclusiv transmiterea unor informatii catre autoritatile publice competente

c. Masuri de gestionare a diverselor altor riscuri

Temeiul jurudic: interesul nostru legitim de a ne apara activitatea comerciala, bineinteles ne asiguram ca luam toate masurile care garanteaza un echilibru intre interesele noastre si drepturile dumneavoastra privind protectia datelor.



4. Durata stocarii datelor furnizate

Vom stoca datele dumneavoastra cu caracter personal cat timp aveti un cont de utilizator pe site-ul https://magazinpiesemoto.ro  Puteti sa ne cereti oricand stergerea anumitor informatii sau inchiderea contului si vom da curs acestor solicitari, sub rezerva pastrarii anumitor informatii inclusiv ulterior stergerii contului, in situatiile in care legislatia aplicabila(fiscala si contabila) sau interesele noastre legitime o impun.

MX Parts SRL stochează datele puse la dispoziție de către Persoana vizată, după caz, pe suport de hârtie(pentru contabilitate), pe suport electronic pe calculatoarele, pe serverul de gazduire https://magazinpiesemoto.ro  și serverele proprii. Stocam aceste date in Romania.

5. Destinatarii sau categoriile de destinatari cui transmitem datele cu caracter personal:

Destinatarii care prelucreaza datele cu caracter personal in cadrul Uniunii Europene au obligatia respectarii acelorasi prevederi legale, oferind acelasi nivel de protectie ca si Operatorul.

Nota: In cazul destinatarilor cu activitate pe teritoriul Statelor Unite ale Americii, Operatorul garanteaza ca acestia sunt certificati “Privacy Shield” si sunt considerati de catre Comisia Europeana ca furnizand un nivel adecvat de protectie. Lista companiilor care adera la “Privacy Shield” este disponibila pe acest site web :https://www.privacyshield.gov/welcome .

5.1 Angajat al MX Parts SRL

care se ocupa de comenzile online ale persoanelor fizice facute pe site-ul https://magazinpiesemoto.ro : pentru prelucrarea comenzilor online si solicitarilor, care includ preluarea, validarea, expedierea si facturarea acestora . La finalizarea derularii contractului sau solicitarii dumneavoastra, datele dumneavoastra sunt salvate tinand cont de termenele de pastrare conform legislatiei fiscale si comerciale si acolo unde este cazul pe o durata necesara pentru protejarea drepturilor Operatorului. Solutionarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda. Returnarea produselor conform prevederilor legale. Asigurarea serviciilor de suport, inclusiv oferirea de raspunsuri la intrebarile dumneavoastra referitor la comenzile dumneavoastra sau la produsele si serviciile oferite de MX Parts SRL

5.2 Firmei de curierat (Fan Courier)

Datele cu caracter personal stocate de MX Parts SRL sunt transmise colaboratorilor nostri in scopul finalizarii/livrarii comenzilor. Spre exemplu, vor fi transmise datele dumneavoastra catre firmele de curierat, in cazul in care optati pentru livrarea comenzii prin curier.

5.3 Furnizorilor de servicii de plata/bancare

In cazul in care selectati optiunea de a achita online cu plata cu un card bancar, este important sa stiti ca aceasta operatiune se desfasoara inr-un mod sigur pe site-ul pus la dispozitie de procesatorul de plati, iar MX Parts SRL transmite catre procesatorul de plati doar date referitoare la comanda dumneavoastra (firma noastra nu acceseaza si nu proceseaza nicio data personala referitoare la cardul bancar).

5.4 Catre institutii publice si autoritati competente ptr. cercetarea faptelor penale

In cazuri speciale, atunci cand se impune acest lucru prin lege, compania MX Parts SRL poate sa ofere institutiilor competente informatii cu privire la date cu caracter personal.


5.5 Serviciul Newsletter (optional)

Pentru a va optimiza experienta cu MX Parts SRL, va oferim informatii relevante intr-un format modern folosim un furnizor specializat in domeniu.

Puteti oricand renunta la serviciul newsletter – fie din contul dumneavoastra – sectiunea „Contul Meu - Modifica informatii referitoare la cont”, fie apasand butonul „Dezabonare” din e-mailul receptionat, fie prin transmiterea unui email la adresa info@magazinpiesemoto.ro prin care solicitati in mod expres dezabonarea.

5.6 Serviciul de analiza web Google Analytics

Site-ul https://magazinpiesemoto.ro  utilizeaza Google Analytics(in scop statistic), un serviciu de analiza al web-ului pus la dispozitie de Google, Inc. („Google”), care la randul sau, utilizeaza cookies. Informatia generata de cookie despre modul dumneavoastra de utilizare al site-ului va fi transmis si stocat pe serverele Google din SUA.

Anonimizarea IP este activata pentru acest site. Google va folosi aceasta informatie in numele operatorului acestui site pentru scopul evaluarii utilizarii dumneavoastra a site-ului, va genera rapoarte despre activitatea pe site pentru operatori de pagini web si le va furniza si alte servicii legate de activitatea site-ului si utilizarea internetului.

Puteti refuza utilizarea Google Analytics prin cookies, prin selectarea setarilor adecvate(Accept sau Refuz) de pe pagina de setari Cookie.

Puteti, de asemenea, opta pentru a nu mai utiliza Google Analytics pe viitor prin descarcarea si instalarea Google Analytics Opt-out Browser Addon pentru browserul dumneavoastra: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en .

Nota: Informatii suplimentare referitor la Google Analytics sunt disponibile pe paginile: Google Analytics .

6. Transmiterea datelor stocate se transmit catre

Daca v-ati dat consimtenantul pentru a utilza Google Analytics, datele colectate sunt stocate pe serverele Google din SUA.

Nota: In cazul destinatarilor cu activitate pe teritoriul Statelor Unite ale Americii, Operatorul garanteaza ca acestia sunt certificati “Privacy Shield” si sunt considerati de catre Comisia Europeana ca furnizand un nivel adecvat de protectie. Lista companiilor care adera la “Privacy Shield” este disponibila pe acest site web :https://www.privacyshield.gov/welcome.


7. Datele dvs. stocate vor fi astfel protejate:

Ne angajam sa asiguram securitatea datelor cu caracter personal prin implementarea unor masuri tehnice si organizatorice conform standardelor industriei.

Transmisia datelor dvs. cu caracter personal se face folosind algoritmi de criptare de ultima generatie (HTTPS/SSL) si le stocam pe servere securizate, asigurand in acelasi timp redundanta datelor.

Pentru efectuarea platilor folosim serviciile procesatorului de plati MobilPay. Orice informatii privitoare la plati sunt criptate, folosind tehnologia HTTPS cu criptare TSL 1.2.

in ciuda masurilor luate pentru a proteja datele dvs. cu caracter personal, va atragem atentia ca transmiterea informatiilor prin Internet, in general, sau prin intermediul altor retele publice, nu este complet sigura, existand riscul ca datele sa fie vazute si utilizate de catre terte parti neautorizate. Nu putem fi responsabili pentru astfel de vulnerabilitati ale unor sisteme care nu sunt sub controlul nostru.

 

8. Ce drepturi aveti

8.1. DREPTURILE PERSOANEI VIZATE SI CUM POT FI EXERCITATE

Potrivit Regulamentului GDPR, in calitate de persoana vizata beneficiati de urmatoarele drepturi:

a. Dreptul la informare si acces la date cu caracter personal: dreptul de a obtine o confirmare a faptului ca se prelucreaza sau nu date cu caracter personal care va privesc si, in caz afirmativ, acces la datele respective.

b. Dreptul la rectificare: dreptul de a solicita Operatorului si de a obtine, fara intarzieri nejustificate, rectificarea datelor cu caracter personal inexacte care va privesc si/sau de a obtine completarea datelor cu caracter personal care sunt incomplete, cu mentiunea ca in cazul unui cont online aceste modificari le puteti efectua personal din sectiunea de editare a datelor contului.

c. Dreptul la stergerea datelor: dreptul de a obtine stergerea datelor cu caracter personal care va privesc, fara intarzieri nejustificate, in cazul in care se aplica anumite motive mentionate in Regulamentul GDPR.

d. Dreptul la restrictionarea prelucrarii: dreptul de a obtine restrictionarea prelucrarii in anumite cazuri.

e. Dreptul la portabilitatea datelor: dreptul de a primi datele cu caracter personal care va privesc si de a le transmite catre un al operator.

f. Dreptul la opozitie: dreptul de a va opune in orice moment prelucrarii datelor cu caracter personal care va privesc, in conditiile Regulamentului GDPR.

g. Dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care va privesc sau va afecteaza in mod similar intr-o masura semnificativa.

h. Dreptul sa va adresati printr-o plangere Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP) in situatia in care considerati ca datele dumneavoastra nu au fost prelucrate in conformitate cu prevederile legale. Fara a va afecta dreptul dvs de a contacta in orice moment autoritatea de supraveghere, va rugam sa ne contactati in prealabil, si va promitem ca vom depune toate eforturile necesare pentru a rezolva orice problema pe cale amiabila. 

8.2 Modalitati de a va exercita aceste drepturi

Pentru exercitarea drepturilor mentionate mai sus, va rugam sa va adresati prin cerere scrisa, datata si semnata la adresa e-mail: info@magazinpiesemoto.ro, ori la adresa postala: com.Ernei Nr391/B, jud Mures

8.3 Solicitarea dvs. transmismisa catre noi va fi rezolvata

In termen de cel mult o luna calculat de la primirea cererii dumneavoastra vi se vor furniza informatii privind actiunile intreprinse sau acolo unde este cazul privind motivele pentru care nu pot fi luate masurile solicitate.

Nota: Va rugam sa aveti in vedere faptul ca pentru a da curs unei cereri de acces la date cu caracter personal vom lua toate masurile rezonabile pentru a verifica identitatea persoanei vizate.

De asemenea, conform Regulamentului GDPR, termenul de raspuns mentionat mai sus poate fi prelungit cu cel mult doua luni in situatia in care este necesar, tinandu-se cont de complexitatea si numarul cererilor, urmand sa va informam cu privire la acest aspect, daca va fi cazul.



 MX Parts SRL se angajeaza ca prezenta politica de confidentialitate sa fie respectata de toti angajatii, prin implementarea procedurilor interne specifice/regulilor privind protectia datelor cu caracter personal, conform bazei legale privind prelucrarea acestora.




Acest site utilizează urmatoarele cookie-uri:

Cookie Declaration: